LeerWerk op de beurs

Ruim een jaar geleden ontstond het idee om onze ervaring en expertises te bundelen en nu is het zover; LeerWerk heeft als netwerkorganisatie z’n vorm gekregen!

We zijn op de markt, hebben onze plek op het World Wide Web en hebben in januari een stand op de Nederlandse Onderwijstentoonstelling (NOT) in Utrecht gehad. Hier hebben we veel gemotiveerde en betrokken onderwijsprofessionals ontmoet, inspirerende gesprekken gevoerd en meer dan 1000 gratis kaarten met mooie teksten uitgedeeld. Het was de moeite waard!

Een groot aantal van onze bezoekers heeft meegedaan aan een onderzoekje naar de professionalisering in onderwijsorganisaties. De komende dagen zullen we deze met veel plezier bekijken en de uitkomsten op een rijtje zetten. 
Ook zullen we de prijswinnaars bekendmaken en uitnodigen om deel te nemen aan een gratis inspiratiedag. Dus houd je mail in de gaten, want misschien hoor jij wel tot de gelukkigen!

Als je de NOT hebt gemist of in alle drukte onze stand voorbij bent gelopen, nodigen we je natuurlijk van harte uit voor een gesprek op onze locatie. Bel of mail en kom langs om meer te leren over hoe wij werken en wat wij jullie kunnen bieden. Of om gewoon even lekker onderwijsinspiratie op te doen!

Welkom!

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>